Declaració d’Accessibilitat

Declaració d’Accessibilitat per a LARTESANNA.COM

Josep Tort Marcet es compromet a garantir l’accessibilitat digital a totes les persones. Estem millorant contínuament l’experiència de l’usuari per a tots i aplicant els estàndards d’accessibilitat corresponents.

Mesures per donar suport a l’accessibilitat

Josep Tort Marcet pren les següents mesures per garantir l’accessibilitat de LARTESANNA.com:

  • S’inclouen característiques d’accessibilitat com la possibilitat d’augmentar i disminuir la mida del text, canviar a escala de grisos, ajustar el contrast i fer que el text sigui més llegible.
  • Les polítiques de privacitat i gestió de dades estan clarament establertes per protegir la informació personal dels usuaris.

Estat de conformitat amb les directrius d’accessibilitat

Els Estàndards d’Accessibilitat per al Contingut Web (WCAG) defineixen els requisits per als dissenyadors i desenvolupadors per millorar l’accessibilitat per a les persones amb discapacitat. Defineixen tres nivells de conformitat: Nivell A, Nivell AA i Nivell AAA. LARTESANNA.com està parcialment d’acord amb les WCAG 2.1 nivell AA. Parcialment conforme significa que algunes parts del contingut no compleixen completament amb l’estàndard d’accessibilitat.

Retroalimentació

Agraïm els teus comentaris sobre l’accessibilitat de LARTESANNA.com. Si us plau, fes-nos saber si trobes barreres d’accessibilitat en LARTESANNA.com:

Farem el nostre millor esforç per respondre a les suggerències i comentaris en un termini de 5 dies hàbils.

Avaluació tècnica

Aquesta declaració va ser creada el 21 de juny de 2023 utilitzant una avaluació manual realitzada per un assistent d’intel·ligència artificial. L’avaluació va consistir en una revisió superficial d’algunes pàgines del lloc, però no una revisió detallada i exhaustiva de tot el lloc.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt
Skip to content