Enviaments i devolucions

Clàusula 1: Recollida en Botiga Per aquest mitjà, “La Artesanna”, ubicada a Blasco de Garay 20, 08224, informa als seus clients que tots els productes oferts són exclusivament per a recollida en el lloc de venda. La botiga no ofereix serveis d’enviament a domicili. El client es compromet a recollir les seves comandes en la data i hora especificades en la confirmació de la compra.

Clàusula 2: Cancel·lació i Modificació de Comandes El client pot sol·licitar la cancel·lació o modificació de la seva comanda contactant a “La Artesanna” amb un mínim de 24 hores d’antelació respecte a l’hora acordada de recollida. Les sol·licituds de cancel·lació o modificació presentades amb menys de 24 hores d’antelació podran no ser acceptades, resultant en la possible pèrdua del dret a reemborsament.

Clàusula 3: Política de Devolucions En cas de no conformitat amb el producte rebut, el client disposa del dret a sol·licitar una devolució o substitució del producte. Aquesta sol·licitud ha de ser realitzada immediatament en el moment de la recollida, exposant els motius de la no conformitat. “La Artesanna” es reserva el dret d’avaluar la sol·licitud de devolució o substitució segons les circumstàncies presentades.

Clàusula 4: Contacte i Informació Addicional Per a més informació o per presentar qualsevol sol·licitud relacionada amb la present política, si us plau, contacti amb nosaltres a través de la nostra pàgina web https://lartesanna.com o directament en la nostra botiga.

“La Artesanna” es compromet a garantir la màxima satisfacció del client, adherint-se a les normatives vigents en matèria de comerç i protecció del consumidor.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt
Skip to content