L’Artesanna

L’Artesanna: restaurant, cafeteria i cocteleria en un entorn únic

Situada en el cor de Terrassa, L’Artesanna és més que un restaurant, és un espai on la cuina tradicional cobra vida. En el nostre acollidor espai, amb la seva il·luminació única i contrastada, oferim un menú de migdia equilibrat amb productes frescos de proximitat i elaborats de forma artesanal.

Restaurant l’Artesanna: Un homenatge a la cuina tradicional i de mercat

El nostre menú de migdia reflecteix l’amor per la tradició culinària local, utilitzant productes frescos del mercat per crear plats autèntics i equilibrats. Amb la nostra dedicació a l’artesania i la qualitat, L’Artesanna es compromet a proporcionar una experiència gastronòmica excepcional en cada visita.

Flequeria i pastisseria: delícies artesanes

En L’Artesanna, la nostra passió per l’artesania es tradueix també en els nostres productes de flequeria i pastisseria. Amb ingredients frescos i tècniques tradicionals, preparem diàriament delícies per satisfer el seu paladar.

Cafeteria i cocteleria: sabors únics per gaudir

A més de la nostra oferta culinària, L’Artesanna també és un espai per gaudir d’un bon cafè o d’un còctel sofisticat. La nostra cocteleria ofereix una selecció de begudes úniques que completen la seva experiència gastronòmica.

Servei Excepcional en un Ambient Tranquil

A L’Artesanna, l’atenció al detall va més enllà de la nostra cuina. El nostre equip es dedica a proporcionar un servei excepcional en un ambient tranquil i acollidor. Descobreixi la màgia de L’Artesanna en la seva pròxima visita.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt
Skip to content